https://www.aigaio-net.gr
Δημοφιλή Άρθρα
Ακολουθήστε μας
HomeΟικονομίαΧρώματα Αιγαιοπελαγίτικου Σπιτιού και Επιλογές

Χρώματα Αιγαιοπελαγίτικου Σπιτιού και Επιλογές

Χρώματα Αιγαιοπελαγίτικου Σπιτιού και Επιλογές

Τίποτα δεν παραπέμπει περισσότερο στο καλοκαίρι από μια λευκή αναπαυτική ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα. Η συγκεκριμένη ξαπλώστρα – ναι μοιάζει με ανάκλιντρο θα την λατρέψετε, αφού θα γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό element του σπιτιού. Θα την βάλετε στο μπαλκόνι ή στην αυλή ενώ απολαμβάνετε δροσερά ποτά και διαβάζετε ή στο σαλόνι για να πάρετε ένα γλυκό μεσημεριανό υπνάκο. Το καλοκαίρι είναι ωραίες αναμνήσεις! Και τις αναμνήσεις σας μπορείτε -και επιβάλετέ- να τις κάνετε μέρος της καθημερινότητας σας αλλά και έναυσμα για την ανακαίνιση σπιτιού. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα γυάλινα βάζα που θα τα γεμίσετε με λευκά βότσαλα ή κοχύλια που έχετε μαζέψει στις διακοπές σας. Μια παλιά vintage βαλίτσα σε μια γωνιά του σαλονιού και παλιές καρτ ποστάλ στο coffee table θα δώσουν την προσωπική σας νότα στο χώρο και θα σας κάνουν να νιώσετε γλυκιά νοσταλγία…

Ένα φρεσκοβαμμένο σπίτι είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Αλλά το πρόβλημα προκύπτει όταν η μυρωδιά παραμείνει για μερικές ημέρες. Εκτός από τη μυρωδιά, μπορεί επίσης να προκαλέσει αίσθηση καψίματος στα μάτια, πονοκέφαλο, ζάλη και διάφορες άλλες αλλεργικές αντιδράσεις. Εάν έχετε ένα μωρό ή μια έγκυο γυναίκα στο σπίτι, τότε πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Αυτό συμβαίνει επειδή η χημική βαφή μπορεί να προκαλέσει άσθμα, ημικρανία, δερματικές παθήσεις και ακόμη και καρκινογενέσεις.

Η βαφή περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) που είναι επιβλαβείς για την υγεία. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα μετά από μια ανακαίνιση σπιτιού, επιλέξτε φιλικό προς το περιβάλλον χρώμα που έχει χαμηλό VOC ή μηδενικό VOC στην περιεκτικότητά του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η χρήση του είναι ευεργετική, όπως.

Βλέποντας τη πόλη από απόσταση θα δείτε σπιτάκια με κόκκινα κεραμίδια να στριμώχνονται σε μια στενή λωρίδα γης επάνω στη θάλασσα.Τα κλασικά αρχοντικά που θα συναντήσετε κυρίως εδώ φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος, μιας και τούτο το μέρος είναι η πατρίδα των καπεταναίων. Ειδικά τη δεκαετία του ’60, η Άνδρος αποτελούσε τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη στον κόσμο. Μαζεύτηκε τόσος πλούτος που κάποιοι την ονόμασαν «Μικρά Αγγλία» θέλοντας να την παρομοιάσουν με τη χώρα αυτή.

Επιλέγοντας Φυσικό χρώμα

Το οικολογικό χρώμα είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά. Έχει αβλαβή συστατικά όπως φυτικά εκχυλίσματα, φλούδες λαχανικών, έλαια σπόρων, πηλό και κερί μέλισσας. Δεν εκπέμπει επιβλαβείς ουσίες πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης.

Προστατεύοντας το περιβάλλον

Το οικολογικό χρώμα είναι μη τοξικό. Επομένως, δεν παράγει επιβλαβείς εκπομπές και παράγει λιγότερα απόβλητα κατά τη διαδικασία κατασκευής. Από την άλλη πλευρά, η χημική βαφή περιέχει επιβλαβείς ουσίες όπως το βενζόλιο και το τολουόλιο. Μπορούν να προκαλέσουν σημαντική βλάβη στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

Οικονομικά αποδοτική επιλογή

Μπορεί να πιστεύετε ότι το κόστος οικολογικής βαφής μπορεί να μην ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Αλλά μακροπρόθεσμα, αποδεικνύεται ότι είναι μια πιο οικονομικά αποδοτική επιλογή. Η παρατεταμένη έκθεση σε χημικές βαφές μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μπορεί να οδηγήσει σε συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο. Μαζί με αυτό, η συνολική ποιότητα είναι ανώτερη σε σύγκριση με την χημική βαφή. Έχει οφέλη όπως την ανθεκτικότητα, την καλύτερη εφαρμογή, το ομαλό φινίρισμα και καλύτερη δυνατότητα διατήρησης χρώματος.

 

Tags
Βαθμολόγησε το Άρθρο
Χωρίς Σχόλια

Sorry, the comment form is closed at this time.